Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: [Lumia 920] Folia Brando Ultra Clear - opinie

  1. #1

    OFF-LINE
    Awatar nismo

    Dołączył
    22.08.2012
    Posty
    1
    Dziękuję
    278
    Podziękowano
    132(116)

    [Lumia 920] Folia Brando Ultra Clear - opinie

    Reklama:
    Witam. Dzisiaj założyłem folię Brando Ultra Clear do mojej L920 i jestem rozczarowany. Pomimo poprawnej aplikacji folia nie przylega na krańcach ekranu. Według mnie spowodowane jest to tym, że folia jest za duża i za sztywna co przekłada się bezpośrednio na to, że nie przylega na obłościach ekranu. Czy ktoś ma taką folię w swojej 920?

    100_9282_thumb.JPG
    100_9283_thumb.JPG
    100_9284_thumb.JPG

    Koszt folii około 30zł...
    Ostatnio edytowane przez Potok666 ; 19-03-2013 o 21:15
    Pozdrawiam,
    nismo

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2
    Neo

    OFF-LINE
    Awatar Neo

    Dołączył
    28.01.2013
    Posty
    1,794
    Telefon
    L 820/LG X4 HD/ Ace 2
    FW
    WP 8/ JB/JB
    Operator
    2x"+"
    Dziękuję
    232
    Podziękowano
    2,626(166)
    Nie ciekawie to u ciebie wygląda..
    i nie przylega ? odkleja się?
    LG Optimus 4x HD os. 4.1.2 JB
    LG Swift L9 os. 4.1.2 JB
    Samsung Galaxy Ace 2 os. 2.3.6 G

  • #3

    OFF-LINE
    Awatar nismo

    Dołączył
    22.08.2012
    Posty
    1
    Dziękuję
    278
    Podziękowano
    132(116)
    Nie przylega. Nawet jak przycisnę palcem to po chwili wraca do tego co widać na zdjęciach. Jestem ciekawy jak to u innych wygląda.
    Pozdrawiam,
    nismo

  • #4

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.03.2013
    Posty
    52
    Telefon
    Nokia Lumia 950 XL
    FW
    10.0.10586.420
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    60
    Podziękowano
    4(4)
    U mnie to samo z folią 3MK SHIELD, także nie przylega na krawędziach. Jak na razie, nie widać, żeby się niekontrolowanie odklejała, ale zobaczymy co będzie po dłuższym użytkowaniu. A może macie jakąś folię godną polecenia, aby idealnie pasowała?

  • #5

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,896
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,894(11,122)
    Problem znany z L800

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar nismo

    Dołączył
    22.08.2012
    Posty
    1
    Dziękuję
    278
    Podziękowano
    132(116)
    Napisałem do producenta folii Brando i aktualnie przerabiają narzędzie do wycinania folii do L920. W przyszłym tygodniu mają mi wysłać tzw. replacement. Zobaczymy czy będzie lepiej.
    Pozdrawiam,
    nismo

  • Jeden użytkownik podziękował nismo za ten post:

    djtonka (10-03-2013)

  • #7

    OFF-LINE
    Awatar nismo

    Dołączył
    22.08.2012
    Posty
    1
    Dziękuję
    278
    Podziękowano
    132(116)
    Firma Brando stanęła na wysokości zadania i przysłała mi nawet dwie darmowe folie. Niestety w dalszym ciągu za duże. Co prawda nowsze folie są nieco mniejsze ale w dalszym ciągu nie przylegają na krawędziach. Napisałem do nich ponownie, że folie powinny być mniejsze. Nie czekam już na kolejną dostawę. Trochę ponoszę i pewnie z czasem ściągnę folię Brando Ultra Clear...
    Pozdrawiam,
    nismo

  • #8

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.02.2013
    Posty
    39
    Telefon
    Nokia Lumia 920
    FW
    Amber
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    No bo Lumia 920 ma po bokach z góry i na dole ekran nie równy takie design, i żadna folia nie będzie przylegała chyba że zrobią jakąś bardzo giętką a wytrzymałą na zarysowania.- Troche to jest irytujące bo nosiłem swoją Lumie bez folii to złapała 2 ryski widoczne pod światło więc zdecydowałem założyć jakaś zwykła i pod światło strasznie się rzuca w oczy :/

  • #9

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,896
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,894(11,122)
    Dokładnie Curved 3D więc ten sam problem co z L800

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar milaczq

    Dołączył
    21.12.2012
    Lokalizacja
    Wrocław
    Posty
    180
    Telefon
    lumia 1520
    FW
    Denim CV PL z forum
    Operator
    000-PL
    Dziękuję
    204
    Podziękowano
    36(22)
    Ja zaaplikowałem zagg invisible SHIELD i przylega bez problemu. Miałem ją w N8, potem w 800 i teraz w nówce 920 polecam

  • Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 47
      Ostatni post / autor: 14-10-2014, 21:49
    2. Nokia 920 i fitbit ultra. Czy to działa?
      Przez savio23 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 26-02-2014, 10:35
    3. Jaka Folia na Lumia 820 ? - Dyskusja , Opinie
      Przez Etnies w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 67
      Ostatni post / autor: 20-08-2013, 12:43
    4. [STORE] 1 Stop Clear
      Przez Yziek w dziale Programy
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 06-05-2013, 20:21

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas