Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: [Lumia 920] Folia Brando Ultra Clear - opinie

  1. #1

    OFF-LINE
    Awatar nismo

    Dołączył
    22.08.2012
    Posty
    675
    Dziękuję
    278
    Podziękowano
    132(116)

    [Lumia 920] Folia Brando Ultra Clear - opinie

    Reklama:
    Witam. Dzisiaj założyłem folię Brando Ultra Clear do mojej L920 i jestem rozczarowany. Pomimo poprawnej aplikacji folia nie przylega na krańcach ekranu. Według mnie spowodowane jest to tym, że folia jest za duża i za sztywna co przekłada się bezpośrednio na to, że nie przylega na obłościach ekranu. Czy ktoś ma taką folię w swojej 920?

    100_9282_thumb.JPG
    100_9283_thumb.JPG
    100_9284_thumb.JPG

    Koszt folii około 30zł...
    Ostatnio edytowane przez Potok666 ; 19-03-2013 o 20:15
    Pozdrawiam,
    nismo

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2
    Neo

    OFF-LINE
    Awatar Neo

    Dołączył
    28.01.2013
    Posty
    1,794
    Telefon
    L 820/LG X4 HD/ Ace 2
    FW
    WP 8/ JB/JB
    Operator
    2x"+"
    Dziękuję
    232
    Podziękowano
    2,648(166)
    Nie ciekawie to u ciebie wygląda..
    i nie przylega ? odkleja się?
    LG Optimus 4x HD os. 4.1.2 JB
    LG Swift L9 os. 4.1.2 JB
    Samsung Galaxy Ace 2 os. 2.3.6 G

  • #3

    OFF-LINE
    Awatar nismo

    Dołączył
    22.08.2012
    Posty
    675
    Dziękuję
    278
    Podziękowano
    132(116)
    Nie przylega. Nawet jak przycisnę palcem to po chwili wraca do tego co widać na zdjęciach. Jestem ciekawy jak to u innych wygląda.
    Pozdrawiam,
    nismo

  • #4

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.03.2013
    Posty
    49
    Telefon
    Nokia Lumia 950 XL
    FW
    10.0.10586.420
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    60
    Podziękowano
    4(4)
    U mnie to samo z folią 3MK SHIELD, także nie przylega na krawędziach. Jak na razie, nie widać, żeby się niekontrolowanie odklejała, ale zobaczymy co będzie po dłuższym użytkowaniu. A może macie jakąś folię godną polecenia, aby idealnie pasowała?

  • #5

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    109,626
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,972
    Podziękowano
    226,856(11,214)
    Problem znany z L800

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar nismo

    Dołączył
    22.08.2012
    Posty
    675
    Dziękuję
    278
    Podziękowano
    132(116)
    Napisałem do producenta folii Brando i aktualnie przerabiają narzędzie do wycinania folii do L920. W przyszłym tygodniu mają mi wysłać tzw. replacement. Zobaczymy czy będzie lepiej.
    Pozdrawiam,
    nismo

  • Jeden użytkownik podziękował nismo za ten post:

    djtonka (10-03-2013)

  • #7

    OFF-LINE
    Awatar nismo

    Dołączył
    22.08.2012
    Posty
    675
    Dziękuję
    278
    Podziękowano
    132(116)
    Firma Brando stanęła na wysokości zadania i przysłała mi nawet dwie darmowe folie. Niestety w dalszym ciągu za duże. Co prawda nowsze folie są nieco mniejsze ale w dalszym ciągu nie przylegają na krawędziach. Napisałem do nich ponownie, że folie powinny być mniejsze. Nie czekam już na kolejną dostawę. Trochę ponoszę i pewnie z czasem ściągnę folię Brando Ultra Clear...
    Pozdrawiam,
    nismo

  • #8

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.02.2013
    Posty
    39
    Telefon
    Nokia Lumia 920
    FW
    Amber
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    No bo Lumia 920 ma po bokach z góry i na dole ekran nie równy takie design, i żadna folia nie będzie przylegała chyba że zrobią jakąś bardzo giętką a wytrzymałą na zarysowania.- Troche to jest irytujące bo nosiłem swoją Lumie bez folii to złapała 2 ryski widoczne pod światło więc zdecydowałem założyć jakaś zwykła i pod światło strasznie się rzuca w oczy :/

  • #9

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    109,626
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,972
    Podziękowano
    226,856(11,214)
    Dokładnie Curved 3D więc ten sam problem co z L800

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar milaczq

    Dołączył
    21.12.2012
    Lokalizacja
    Wrocław
    Posty
    167
    Telefon
    lumia 1520
    FW
    Denim CV PL z forum
    Operator
    000-PL
    Dziękuję
    206
    Podziękowano
    36(22)
    Ja zaaplikowałem zagg invisible SHIELD i przylega bez problemu. Miałem ją w N8, potem w 800 i teraz w nówce 920 polecam

  • Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 47
      Ostatni post / autor: 14-10-2014, 20:49
    2. Nokia 920 i fitbit ultra. Czy to działa?
      Przez savio23 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 26-02-2014, 09:35
    3. Jaka Folia na Lumia 820 ? - Dyskusja , Opinie
      Przez Etnies w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 67
      Ostatni post / autor: 20-08-2013, 11:43
    4. [STORE] 1 Stop Clear
      Przez Yziek w dziale Programy
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 06-05-2013, 19:21

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas